Medarbejderprofil

Mads Lysgaard Poulsen | Capital Markets

Fra studentermedhjælper til Analyst i Capital Markets

mads-lysgaard-1080x1080
Mads Lysgaard Poulsen startede hos CBRE i 2019 som studentermedhjælper i Capital Markets. I 2020 startede han et praktikforløb på 5 måneder i Research og Data Intelligence. Efter 2,5 år som studentermedhjælper fik Mads en fuldtidsstilling som Analyst i Capital Markets, som han stadig varetager i dag.   

 Titel: Analyst
CBRE'er siden: 2019
Uddannelse: cand.merc.BI (Business Intelligence) fra Aarhus Universitet


Hvordan vil du beskrive den overordnede kultur og arbejdsmiljø hos CBRE?

I Danmark har vi gavn af mange kolleger med forskellige baggrunde og fra forskellige steder i verden, hvilket giver et internationalt arbejdsmiljø. Der er højt til loftet, mens man samtidig værner om hinandens forskelligheder.

Hvad er nogle eksempler på typiske karriereveje og udviklingsmuligheder hos CBRE? 

Der er mange veje at gå inden for CBRE, da vi dækker stort set alle aspekter inden for ejendomsrådgivning. Selv startede jeg som studentermedhjælper og blev efter endt uddannelse ansat på fuldtid på vores kontor i Aarhus, hvilket er også gælder for flere andre af mine kolleger. 

Hvordan understøtter CBRE medarbejderes faglige udvikling og fortsatte læring? 

Der er et stort fokus på, at medarbejdere har mulighed for at udvikle sig og hele tiden blive dygtigere. CBRE afholder flere forskellige kurser om året omkring alt, hvad der rører sig i ejendomsbranchen, så alle er up-to-date på de nyeste tendenser og seneste lovgivning. Derudover støtter CBRE også efteruddannelse af den enkelte medarbejder, og jeg har for eksempel deltaget i flere enkeltkurser på diplomvaluaruddannelsen, som har givet mig en dybere indsigt i bl.a. lov om leje, byggeteknik og særlige vurderingsmetoder.

Hvordan ser teamstrukturen ud hos CBRE, og hvordan samarbejder teams typisk med hinanden? 

I Capital Markets er vi omkring 20 personer, der arbejder med forskellige projekter inden for salg, køb og rådgivning af ejendomme. Vi arbejder oftest i teams bestående af 2 til 4 personer og sparrer derudover med både kolleger fra andre afdelinger og andre lande.  

Hvordan oplever du de globale samarbejdsmuligheder i CBRE, og hvordan gør dit team brug af det?

CBRE har kontorer i hele verden, og vi samarbejder på tværs af landegrænser. Det giver os de bedste muligheder for at rådgive vores kunder med den nyeste viden og indsigter, og vi er tæt på både det lokale såvel som det internationale marked. Vi benytter os bl.a. af sektoreksperter placeret rundt om i Europa, som har en tæt dialog med det internationale marked, og som bringer værdifuld viden i de forskellige projekter til gavn for vores kunder.