Med over 360 specialister i 27 lande på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika har CBRE indsigt i og forståelse for markedet for industri- og logistikejendomme globalt såvel som lokalt. 
Vi kan levere højt kvalificeret rådgivning omkring markedet for logistik- og industriejendomme i Danmark og udlandet, og vi hjælper gerne med strategisk og uvildig investeringsrådgivning for investorer og projektudviklere
.


Lager og logistik er et marked i rivende udvikling


Det danske ejendomsmarked for logistik- og industriejendomme er i rivende udvikling. Tomgangen er på sit laveste, efterspørgslen fra både udenlandske og indenlandske aktører er stigende, og e-handlen har aldrig været større i Danmark. 

Tilsammen stiller det krav til kvaliteten af logistik- og industrifaciliteter og til en mere effektiv, tilgængelig og transparent forsyningskæde.
Den store efterspørgsel på gode lagerlejemål til industri, e-handel og lignende gør, at vi har øjnene rettet mod dette nicheområde af ejendomsmarkedet.

Industri- og logistikfaciliteter imødekommer markedstendenserne
Det, der gør Danmark interessant i forhold til industri- og logistikejendomme, er, at vi er et marked med økonomisk stabilitet, tilgængelig arbejdskraft, fornuftige afkast samt god infrastruktur og en stærk købekraft hos både investorer, projektudviklere og forbrugere. 
Samtidig oplever vi et marked, hvor virksomheder, investorer og projektudviklere samarbejder om at udvikle og modernisere de logistik- og industrifaciliteter, som allerede er tilgængelige, så de bedst muligt imødekommer de nye markedstendenser.
Der skal være gode muligheder for at få et lager til industri eller et lager med kontor i Danmark eller udlandet, og så skal faciliteterne leve op til de tendenser, vi ser i markedet.   

Få hjælp af vores professionelle industri- og logistikteam
Vores professionelle industri- og logistikteam (I&L-team) følger udviklingen på nærmeste hold, hvilket gør det muligt at levere højt kvalificeret og specialiseret rådgivning baseret på en personlig dialog.
Vi kan derfor også rådgive om, hvor det bedste sted er at have industrifaciliteter i forhold til logistik- og lagermuligheder
.

 

Strategisk og uvildig investeringsrådgivning


Vi kan bryste os af at stå bag 25 procent af alle industrielle handler på investeringsmarkedet i Europa, hvor vi rådgiver nogle af verdens førende investorer inden for industri og logistik

Hvad enten du er projektudvikler med interesse i køberrådgivning eller investor, der ønsker at købe eller sælge et industrilager eller et kontor med lager til industri, så står vores professionelle industri- og logistikteam (I&L-team) klar til at tilbyde uvildig, strategisk rådgivning. 

Vi hjælper dig med en samlet investeringsrådgivning
Med vores globale rækkevidde og lokale ekspertise kan vi bistå med en samlet investeringsrådgivning baseret på data og indsigt, der tager højde for lokale forhold og udfordringer. 

På den måde er du sikret en grundig rådgivning omkring lager og logistik for virksomheder, uanset hvilke former for industrifaciliteter, du er ude efter, og hvilken lokalitet, du har øjnene rettet mod.

Vi tilbyder: 

  • Køb og salg af aktiver og porteføljeinvesteringer
  • Strategisk joint venture-strukturering
  • Udviklingsfinansiering
  • Strategisk forretningsplan og rådgivning
  • Strukturering af salg og afståelse

 

Skræddersyede ejendomsstrategier


CBRE er specialister inden for occupier services. Vi udarbejder og eksekverer strategier og løsninger, der bygger på viden om jeres virksomhed og indsigt fra den seneste markedsstatistik. Alt i alt er I garanteret rådgivning, der er baseret på et pålideligt og dokumentet grundlag. 

Som kunde hos CBRE får I desuden adgang til verdens største ejendomsmæglernetværk, der løbende giver jer et unikt kendskab til lokale markedsmekanismer og -aktører.

Vi hjælper med: 

  • Køb og leje
  • Plan for og udvælgelse af lokalitet
  • Styring af industri- og logistikprojekt
  • Planlægning af lokalitet og strategisk portefølje

Industri & Logistik for Investorer

CBRE’s industri- & logistikteam rådgiver små og store investorer og udviklere og har en dokumenteret track record for at skabe maksimalt afkast med minimal risiko.

Industri og Logistik for Occupiers

CBRE’s industri- & logistikteam rådgiver brugere inden for alle aspekter af ejendomsmarkedet lige fra finansiering, køb og salg til strategisk rådgivning af en portefølje af ejendomsaktiver.