Med over 360 specialister i 27 lande på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika har CBRE indsigt i og forståelse for markedet for industri- og logistikejendomme globalt såvel som lokalt.Det danske ejendomsmarked for logistik og industriejendomme er i rivende udvikling. Tomgangen er på sit laveste, efterspørgslen fra både udenlandske og indenlandske aktører er stigende, og danskernes e-handel har aldrig været større. Tilsammen stiller det krav til kvaliteten af logistik- og industrifaciliteter og til en mere effektiv, tilgængelig og transparent forsyningskæde.

Det, der gør Danmark interessant, er økonomisk stabilitet, tilgængelig arbejdskraft, fornuftige afkast samt god infrastruktur og en stærk købekraft hos både investorer, projektudviklere og forbrugere. Samtidig oplever vi et marked, hvor virksomheder, investorer og projektudviklere samarbejder om at udvikle og modernisere logistik- og industrifaciliteter, så de bedst muligt imødekommer nye markedstendenser.  

Vores professionelle industri- og logistik-team (I&L-team) følger udviklingen på nærmeste hold, hvilket gør det muligt at levere højt kvalificeret og specialiseret rådgivning baseret på en personlig dialog.Strategisk og uvildig investeringsrådgivning


Vi kan bryste os af at stå bag 25 procent af alle industrielle handler i investeringsmarkedet i Europa, hvor vi rådgiver nogle af verdens førende investorer inden for industri og logistik. 

Hvad enten du er projektudvikler med interesse i køberrådgivning eller investor, der ønsker at købe eller sælge industrielle aktiver, står vores professionelle team klar til at tilbyde uvildig, strategisk rådgivning. Med vores globale rækkevidde og lokale ekspertise kan vi bistå med en samlet investeringsrådgivning baseret på data og indsigt, der tager højde for lokale forhold og udfordringer. 

Vi tilbyder: 

  • Køb og salg af aktiver og porteføljeinvesteringer
  • Strategisk joint venture-strukturering
  • Udviklingsfinansiering
  • Strategisk forretningsplan og rådgivning
  • Strukturering af salg og afståelse

 

Skræddersyede ejendomsstrategier


CBRE er specialister inden for occupier services. Vi udarbejder og eksekverer strategier og løsninger, der bygger på viden om jeres virksomhed og indsigt fra den seneste markedsstatistik. Alt-i-alt er I garanteret rådgivning, der er baseret på et pålideligt og dokumentet grundlag. Som kunde hos CBRE får I desuden adgang til verdens største ejendomsmæglernetværk, der løbende giver jer et unikt kendskab til lokale markedsmekanismer- og aktører.

Vi hjælper med: 

  • Køb og leje
  • Plan for og udvælgelse af lokalitet
  • Styring af industri- og logistikprojekt
  • Planlægning af lokalitet og strategisk portefølje

Industri & Logistik for Investorer

CBRE's Industri- & logistik team rådgiver store som små investorer og udviklere, med en dokumenteret track record for at skabe maksimal afkast med minimal risiko.

Industri og Logistik for Occupiers

CBRE's Industri- & logistik team rådgiver brugere inden for alle aspekter af ejendomsmarkedet, lige fra finansiering, køb og salg til strategisk rådgivning af en portefølje af ejendomsaktiver.