Køb og salg af erhvervsejendomme, både enkeltejendomme og porteføljer, kræver ekspertise og netværk. I Capital Markets er nøgleord som respekt, integritet, service og effektivitet en integreret del af arbejdet. 

Vores team inden for investeringsejendomme har stået bag nogle af de mest anerkendte og højt profilerede handler i verden. 
 
Med en verdensomspændende markedsindsigt og et tæt netværk af eksperter sikrer vi et altid opdateret globalt perspektiv på investeringer i erhvervsejendomme. Det gør os i stand til at forhandle de bedste vilkår for ejendomshandler overalt i Danmark. Med en global tilgang identificerer vi de bedste investeringsmuligheder for vores kunder, og vores lokale ekspertise kombineret med et internationalt perspektiv sikrer, at vi altid er i stand til at tilbyde den bedste service. Vores unikke markedsandel betyder, at vi råder over flere data end nogen anden erhvervsejendomsrådgiver. 
 
Intelligente ejendomsinvesteringer
CBRE rådgiver både købere og sælgere af ejendomsinvesteringer ud fra et holistisk syn på markedet for derigennem at kunne tilbyde den bedst mulige rådgivning til vores kunder. Med afsæt i den strategiske tilgang og vores omfattende markedsanalyser kan vi forudsige globale trends og på denne baggrund yde den bedste rådgivning. 
 
Ud over at bistå med traditionel ejendomsformidling tilbyder vi at strukturere komplekse salgsprocesser, herunder udarbejdelse af fortrolighedserklæring, datarum, teaser, Investment Memorandum m.v. Vi yder ligeså køberrådgivning i forbindelse med blandt andet due diligence og verificering af kommercielle forudsætninger.
 
Vi tilbyder
Strukturering af alle aspekter ved køb og salg af investeringsejendomme
Rådgivning om sale & leaseback
Indgående erfaring med ejendomshandler på tværs af landegrænser
Fuldt fokus på hver enkelt sag og smidig formidlingsproces