Plan, Lease & Occupy

Workplace Solutions

Frigør potentialet på din arbejdsplads med brugercentreret design, leverings-og administrationsservices, der driver forretningsstrategi, motiverer performance og forbedrer medarbejdertrivslen.

workplace-solutions-hero-972x1296

Indgående ekspertise, holistisk tilgang

Dynamiske organisationer kræver højtydende, integrerede arbejdspladser, som møder medarbejdernes forventninger og strategiske forretningsmål. Vores ekspertteam inden for arbejdspladsstrategi, organisatorisk design, forandring, design og occupancy management kan identificere muligheder for at reducere og re-allokere underudnyttet plads, forbedre medarbejdernes oplevelse, styre effektivt gennem forandring og justere kultur og arbejdsprocesser i forhold til at skabe et fantastisk arbejdssted.

Teknologi uden sidestykke

Vores interaktive teknologiplatform giver den nødvendige kontekst, indsigt og gennemsigtighed, du har brug for for at visualisere og forstå din portefølje. Vi leverer en række teknologiløsninger til at understøtte din arbejdspladsstrategi –fra pladsplanlægning og programmering til præcise og hurtige projektestimater.

End-to-end-løsninger, handlingsorienterede strategier

Vi skaber en holistisk arbejdspladsløsning med en end-to-end, datadrevet proces, der løser dine unikke virksomhedsbehov. Vi leverer vores anbefalinger ud fra den største portefølje af plads-og omkostningsbenchmark for at skabe overblik og hjælpe dig til at eksekvere med sikker hånd.

Kompetencer

Forestil dig og skab din fremtidige arbejdsplads

  • Workplace strategy–Definer de præcise krav til din fremtidige arbejdsplads ved hjælp af brugercentreret research
  • Trivsel på arbejdspladsen: –Få en holistisk tilgang til medarbejdersikkerhed og -komfort 
  • Design–Oversæt din strategi og kultur til arbejdsmiljø
  • Workplace TechnologySrevices–Få teknologi til at understøtte et problemfrit arbejdsmiljø med vores komplette program inden for teknologirådgivning, design-og projektledelsesværktøjer.
  • Occupancy Management–Tilpas din nye arbejdspladstil fremtidens krav.
  • Forandringsledelse -Forbered dine medarbejdere på at lede, omfavne og opretholde forandringer.
  • Organisationsdesign -Skab forandring og forbedr organisationens effektivitet.

Vores eksperter

Lignende Artikler