CBRE's ejendomsporteføljetjenester hjælper med at styre aktiver, risici og kontakten mellem udlejer og lejer.CBRE’s portefølje-team kan give en samlet og præcis vurdering af data fra kundens ejendomsportefølje og bistå med en udførlig administration af lejemål. Vores kompetencer inden for ejendoms- og porteføljestyring er unik og baseret på administration af mere end 135.000 erhvervslejemål over hele verden.

Når kunderne viser os den tillid at lade vores rådgivere håndtere lejebetaling og øvrige porteføljeforpligtelser, leverer vi besparelser, minimerer risici og styrer kontakten mellem udlejer og lejer. For kunderne betyder en outsourcing ikke kun konkrete besparelser, men også ressourcer til at fokusere på forretningsmæssige mål.

Besparelser og effektivisering i porteføljen 
Vores data, analyser og indsigt er blandt markedets bedste og gør os i stand til at give en samlet vurdering af kundernes ejendomsporteføljer, så det bliver nemt at overvåge og beslutte aktiviteter. 

Vi har adgang til effektive analyseværktøjer, der kan identificere potentialer for højere effektivitet – en proces, der typisk resulterer i besparelser på 20 % for vores kunder. 

Det kan vi hjælpe med: 
  • Datastyring/lejeadministration: Vores team samler information fra hele kundens portefølje i en enkelt database, hvor kunden kan finde al vigtig information om ejendommene, herunder vigtige datoer.
  • Økonomi: Vores services omfatter kontrol af opkrævninger og betalinger mellem lejer og udlejer. Teamet sørger for kun at betale de ejendomsudgifter, der indgår i kontrakten, herunder husleje, administrationsgebyrer og forsikring.