redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Porteføljeadministration

CBREs ejendomsporteføljetjenester hjælper med at styre aktiver, risici og kontakten mellem udlejer og lejer. Vi kan give en samlet og præcis vurdering af data fra kundens ejendomsportefølje og bistå med en udførlig administration af lejemål.
CBRE's ejendomsporteføljetjenester hjælper med at styre aktiver, risici og kontakten mellem udlejer og lejer.


CBRE’s portefølje-team kan give en samlet og præcis vurdering af data fra kundens ejendomsportefølje og bistå med en udførlig administration af lejemål. Vores kompetencer inden for ejendoms- og porteføljestyring er unik og baseret på administration af mere end 135.000 erhvervslejemål over hele verden.

Når kunderne viser os den tillid at lade vores rådgivere håndtere lejebetaling og øvrige porteføljeforpligtelser, leverer vi besparelser, minimerer risici og styrer kontakten mellem udlejer og lejer. For kunderne betyder en outsourcing ikke kun konkrete besparelser, men også ressourcer til at fokusere på forretningsmæssige mål.


Besparelser og effektivisering i porteføljen 


Vores data, analyser og indsigt er blandt markedets bedste og gør os i stand til at give en samlet vurdering af kundernes ejendomsporteføljer, så det bliver nemt at overvåge og beslutte aktiviteter. 

Vi har adgang til effektive analyseværktøjer, der kan identificere potentialer for højere effektivitet – en proces, der typisk resulterer i besparelser på 20 % for vores kunder. 


Det kan vi hjælpe med: 


  • Datastyring/lejeadministration: Vores team samler information fra hele kundens portefølje i en enkelt database, hvor kunden kan finde al vigtig information om ejendommene, herunder vigtige datoer.
  • Økonomi: Vores services omfatter kontrol af opkrævninger og betalinger mellem lejer og udlejer. Teamet sørger for kun at betale de ejendomsudgifter, der indgår i kontrakten, herunder husleje, administrationsgebyrer og forsikring.

 

Kontakt os

Jan Lyng-Petersen
Jan Lyng-Petersen
Senior Director - Head of Project Management
Advisory & Transaction Services
+45 7022 9601
+45 3070 6656

Medarbejdere i CBRE Danmark