redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Supply Chain

CBRE’s Supply Chain management-team leverer strategiske løsninger til komplekse udfordringer inden for lager og logistik for at hjælpe med at skabe værdi og fordele for virksomheder. 

Den enkelte virksomhed får en specielt udviklet analyse af organisationens forsyningskæde baseret på vores værktøjer og ekspertviden på både lokalt og globalt niveau. Med den grundige analyse følger specifikke anbefalinger til ændringer, der kan give resultater. 


Færre udgifter til lager og logistik


Vores eksperter inden for lagerstyring, transport og logistik vil nøje gennemgå, hvor mange anlæg og faciliteter virksomheden bruger i sit leverandørnetværk. De undersøger størrelser, lokaliteter og rollefordeling for at reducere de samlede udgifter og gøre virksomheden mere effektiv. 

Ved at trække på vores internationale ekspertviden og størrelse kan vi analysere forskelle i udgifter og levering set i forhold til mulighederne i resten af verden. Det kan optimere virksomhedens netværk og løsninger inden for international transport og logistik samt fremme forretningsmål. Vores rådgivning inden for lager og logistik er baseret på dokumenterede analyser af diverse ejendomsoplysninger såsom lønomkostninger, fordele ved stedet, transportudgifter og lagerudgifter. 


Håndtering af kapacitet og lagerstyring


CBRE vil vurdere virksomhedens nuværende løsning for at identificere begrænsninger i kapacitet og afhjælpe dem. En ekspertanalyse af områder som eksempelvis distribution, international transport og logistik samt lagerstyring og ordrehåndtering vil sammenligne den eksisterende kapacitet med vækstprognoser for at fremme virksomhedens fremtidige succes.


Logistik hos tredjepart


CBRE’s eksperter evaluerer fordelene ved at have logistik og styring af forsyningskæder hos tredjepart sammenlignet med at bruge interne ydelser. Kundens strategiske behov er i fokus, og hvis en outsourcing af lagerstyring, transport og logistik er det optimale, sørger vores eksperter for at finde den udbyder, der bedst kan servicere kundens specifikke behov.