redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Workplace & Occupancy

Vores Workplace & Occupancy team hjælper virksomheder med at identificere og implementere løsninger, der øger trivslen på arbejdspladsen og giver gode resultater på bundlinjen.
CBRE er en af de førende, globale rådgivere inden for optimering af arealanvendelse og funktionalitet - ”Workplace & Occupancy”.
Vores ”Workplace”-teams hjælper virksomheder med at identificere og implementere løsninger, der understøtter medarbejdertrivsel, og som giver bedre resultater på bundlinjen. 

En god arbejdsplads er guld værd

Fokus på aspekter som arbejdspladsens indretning, fremtidssikring og fastholdelse af medarbejdere sikrer indgående indsigt og solidt fundament for en arbejdspladsstrategi, der giver positive resultater.

CBRE har globalt over 200 eksperter specialiseret i arbejdspladser og arbejdspladsindretning. De mange teams har allerede skabt mere værdi for mere end 500.000 ansatte i mere end 400 organisationer. 

Optimér ejendommen til jeres fordel
Uanset størrelse kan erfaring og indsigt hjælpe enhver ejendomsportefølje og virksomhed ved at skabe resultater ved brug af avancerede værktøjer, analyser og strategier. Vi bruger moderne teknologi og analyseværktøjer til at optimere virksomhedens arealanvendelse.

Vores erfaring siger, at hemmeligheden bag en succesrig ændring ligger i brugerinvolvering og kommunikation. Sammen med virksomheden planlægger vi derfor processer og aktiviteter, der systematisk kan støtte, vejlede og engagere medarbejderne.

Trivsel på arbejdspladsen er en hjertesag. Derfor er vi altid opdaterede med aktuel viden og kan således rådgive om de nyeste tilgange til trivsel. Det kan være i forhold til kontorindretning, arbejdsgange og medarbejderinvolvering.

Fremtidens indretningsarkitekt hedder MOBY
Vokseværk er ikke længere lig med nye, større lokaler. Pladsmangel på landets kontorer skal gentænkes. Et nyt digitalt værktøj analyserer den reelle brug af kontorets funktioner og foreslår en fleksibel indretning, der tilgodeser behovet for skiftende arbejdssituationer. 
 
Mærkbare besparelser og tilfredse medarbejdere 
En optimeret arbejdsplads betyder ikke bare gladere medarbejdere – det giver også færre udgifter. Fordelene ved at optimere med en helhedsplan for indretning og fordeling kan måles i reelle tal. Det kan være besparelser på ejendomsomkostninger, en reduceret CO2-belastning og forbedring af virksomhedens evne til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. 

CBRE’s Workplace-team har medvirket til at opnå en besparelse for virksomheder på gennemsnitligt 20 procent ved at minimere ledig plads og effektivisere indretning og funktion. 
 

Kontakt os

Jakob Hald
Jakob Yup Strand Hald
Associate Director | Occupier, Workplace Strategy
ADVISORY & TRANSACTION SERVICES
+45 7022 9601
+45 3171 6897

Medarbejdere i CBRE Danmark

A&T Occupier - Lejerrådgivnings-ydelser

Læs mere om de forskellige tjenester vi arbejder med.