Om CBRE Global Workplace Solutions

 

CBRE GWS er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder Facilities Management og strategisk ejendomsrådgivning. Vi hjælper både lokale og globale virksomheder, der ønsker at effektivisere ejendomsporteføljen og fokusere på kerneforretningen. 
Vi tilbyder strategisk rådgivning med det formål at udvikle arbejdspladsen eller ejendommen og opnå besparelser for vores kunder ved at strømline ejendomsporteføljer på tværs af geografi og bygningstyper.
 
De perfekte rammer
Hvis vores kunder er vokset ud af de eksisterende rammer og ønsker mere plads, hvis de har behov for en konsolidering eller blot ønsker at flytte til en ny lokation, står vi klar med rådgivning både i Danmark og i udlandet. Udgangspunktet for den løsning vi tilbyder, tager afsæt i den enkelte kundes strategi og behov, og at det skal ende med de perfekte rammer. 

Mere værdi for pengene
Hos CBRE kigger vi altid på de samlede omkostninger, der knytter sig til at drive bygninger – lige fra lejeomkostninger til de services, der er i og omkring bygningen. Vi kalder det ’total cost of occupancy’. Målet er at nedbringe de samlede omkostning eller få mere værdi for pengene. 
Alle vores medarbejdere har et højt fagligt niveau inden for de områder, de beskæftiger sig med og vi har ekspertise i alle facetter af ejendomsdrift, kritiske miljøer, datacentre og Facilities Management-ledelse. Dernæst trækker vi også på unik global erfaring og kan tilbyde dansk rådgivning baseret på udenlandsk best practice. 

Effektiv drift af bygninger
Vores mål er at drive bygninger så omkostnings- og energieffektivt som muligt. Det gør vi gennem globalt udviklede og lokalt tilpassede best practices, som betyder, at vi hele tiden er på forkant, når det kommer til at implementere forbedringer eller udvikle innovative koncepter. 
Vi har investeret i branchens bedste teknologi for at have en platform, der er så fleksibel og tidssvarende som muligt. Med den kan vi bidrage med strategisk input om investeringer og effektivt styre budgetter, der sikrer kontrol og gennemsigtighed, når det kommer til ejendomsporteføljer både lokalt og globalt.

Vær på forkant med ny teknologi
Teknologisk er vi blandt verdens førende på området. Vi investerer massivt i at udvikle og teste nye ideer, der optimerer og skaber fremtidens optimale arbejdsplads og den mest effektive udnyttelse og drift af bygninger. Med specialdesignede testbygninger rundt om i verden, afprøver vi løbende nye løsninger og teknologiske muligheder. 

Digitalisering af ejendomsporteføljer
Digitalisering af kundens ejendomsportefølje er rygraden i vores tilgang til at effektivisere udnyttelsen af bygninger. Det skaber overblik og et solidt grundlag at træffe beslutninger på.

Kontakt os for at høre mere om vores outsourcing-modeller, som vi sammen kan tilpasse ud fra de resultater, I søger.
 

Vi tilbyder

Facilities Management

Vores Facilities Management-løsninger er fleksible og indeholder alle tænkelige services skræddersyet til kundernes behov. Vi har fokus på kvalitet, sikkerhed og optimering af driften for at opnå værdi og besparelser for vores kunder. Vi er specialister i kritiske miljøer og tilbyder løsninger inden for life science, datacentre og andre kritiske produktionsmiljøer.

Projektledelse

Vi leverer projektledelse på vores kunders samlede ejendomsportefølje. Med stærke processer tager vi hånd om alle projekternes faser, diffinering, design og leverance, således at projekterne leveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Vi laver; ombygninger, space planning, tilbygninger, renoveringer, udskiftning af tekniske systemer eller udstyr, energi- & sustainability projekter. Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov og kombinerer det med vores omfattende erfaring fra kontrakter i hele verden, således at de færdige projekter afleveres som en driftsoptimeret og fremtidssikret løsning.

Tekniske Ydelser

Vi leverer teknisk vedligehold & projektledelse med teknisk indsigt og rådgiver vores kunder om deres bygningsaktiviteter ud fra et helhedsorienteret perspektiv. Vi tager højde for levetid, vedligeholdelsesomkostninger og udgifter ved udskiftning for at kunne anbefale de bedste løsninger og herefter implementere dem.

CBRE | Intego

CBRE GWS har opkøbt Intego som er en af Danmarks førende leverandører af tekniske løsninger og specialydelser til professionelle kunder. Vi kan derfor nu tilbyde vores kunder en lang række services indenfor el-teknik, mekanik og automation.