Case Study

British American Tobacco (BAT)

CBRE sikrede en lejeaftale i en historisk bygning tæt på både centrum og havnefronten. En nøglefærdig aftale i høj kvalitet, som matchede BAT’s krav

IMG_1597_edit_lr_900x900

 • Kunde

  British American Tobacco (BAT)

 • Beliggenhed

  3.200 m² i København S 

 • Involverede afdelinger

  A&T Occupier
  Workplace Strategy
  Project Management

IMG_1597_edit_lr_900x900
BE4897CF-88B0-4451-9CF4-D500D5048C6F_900x900
9_900x900

Opgaven

British American Tobacco Denmark (BAT) ønskede at flytte, fordi deres danske hovedkvarter ikke længere afspejlede organisationen, og fordi de ønskede at arbejde på en mere moderne og effektiv måde. Derudover var BAT på udkig efter at dele services som for eksempel kantine, reception og mødelokaler med andre lejere for at optimere det lejede areal. De ville også gerne implementere ”a new way of working” ud fra både aktivitetsbaserede arbejdsprincipper (Activity Based Working) og et delebords-koncept.

Udfordringen

BAT ville gerne bo centralt i byen, og det skulle være nemt at komme til i bil og med offentlig transport. Bygningen skulle også have parkeringsmuligheder, dele-services af høj kvalitet og et højt niveau af fælles sikkerhedsforanstaltninger, så BAT kunne reducere omkostninger og tid på in-house FM-services. Markedet i København i Q4 2019 og Q1 2020 havde kun begrænsede muligheder i det ønskede område og med de ønskede faciliteter.

Løsning & Resultat

CBRE sikrede en lejeaftale i en historisk bygning tæt på både centrum og havnefronten. En nøglefærdig aftale med delt reception, kantine, mødefaciliteter, fitness og sikkerhedsforanstaltninger som BAT ønskede. Ejendommen ligger i attraktive omgivelser og har nem tilgang for kunder og medarbejdere. Bygningen er en særligt attraktiv ejendom og en opgradering for BAT i forhold til kvalitet, grundplan og lokaler, og det giver mulighed for at implementere nye arbejdsformer. De 3.000 kvadratmeter vil fungere som en moderne arbejdsplads med mulighed for at samarbejde på tværs af funktioner, forbedre arbejdskulturen og med et specialdesignet arbejdsområde. CBRE sikrede fleksible lejevilkår, der giver plads til justeringer i organisationen i løbet af lejeperioden og besparelser baseret på de forhandlede vilkår samt en skræddersyet aftale.

Du er velkommen til at kontakte CBRE A&T Occupier teamet, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan skabe værdi i jeres nuværende eller fremtidige aftale eller gennem forbedring af jeres arbejdskultur.
 

Kontakt os

Lignende case studies